توصیه های طلایی دندانپزشکی در ایام نوروز چهار شنبه 25 اسفند 1395 ساعت 8:54

توصیه های طلایی دندانپزشکی در ایام نوروز

با توجه به فرا رسیدن تعطیلات نوروز مراقبت از دندان ها را جدی بگیرید و با دندانهایتان مهربان باشید.

یکی از سنت های عید نوروز دید و بازدید است که این کار از سنت های بسیار ارزشمند فرهنگی اسلامی ماست. به طبع در این بازدیدها که با شیرینی و میوه پذیرایی می گردد، دانستن چند نکته جهت جلوگیری از آسیب های دهان و دندان ضروری می باشد.

از خوردن شیرینی های چسبنده مثل سوهان و گز به شدت دوری کنید. توصیه می گردد خوردن میوه های آبدار مثل خیار، پرتقال و سیب بعد از مصرف شیرینی بوده که خاصیت تمیز کنندگی داشته باشند. حتی در صورت عدم مصرف میوه از آب معمولی بعد از خوردن شیرینی میل نمایند.

استفاده از نخ دندان و مسواک بهتر است بعد از هر وعده غذایی باشد و در صورت فراموشی در اولین فرصت ممکن انجام گردد قبل از خواب شب که دهان به مدت طولانی بسته است. زیرا اکثر پوسیدگی دندان از میان دندان ها اتفاق می افتد. توجه شود در این ایام بدلیل شب زنده داری های طولانی دقت شود مسواک زدن به تعویق نیافتد.

dandan2.jpg

در ایام نوروز مادران به دندانهای کودکان توجه کافی داشته باشند چرا که اطفال در اصلاح نحوه تغذیه و مصرف شیرینی و شکلات و حفظ دندانهای شیری، نیازمند مراقبت ویژه هستند. لازم است در سفر حتما لوازم بهداشتی کودک را همراه داشته باشند.

بی توجهی افراد و شکستن آجیل، فندق و پسته با دندان که باعث شکستگی آن و در بعضی موارد خوردن تخمه روی یک دندان خاص که باعث می شود شکل و فرم دندان تغییر کند. همچنین دلیل دیگر درد دندان را به بیماریهای لثه مربوط دانست و افزود: تحلیل لثه و در معرض قرار گرفتن ریشه در برابر غذا، گرما و سرما از دیگر عوامل شایع محسوب می باشد که توصیه می شود با استفاده از دهانشویه مشکل را به حداقل رساند.

با آرزوی سالی پر برکت و شاد،  با رعایت چند نکته ساده می توان بیشترین لذت را از تعطیلات در کنار خانواده به همراه داشت.

dandan3.jpg

مسابقه هفت سین واحدهای دانشکده دنداتپزشکی
در آستانه فرارسیدن بهار طبیعت، بهار دلها نیز در دانشکده دندانپزشکی بابل با برگزاری مسابقه سفره 7 سین که از سوی روابط عمومی دانشکده برگزار شده بود از راه رسید. ریاست محترم دانشکده دکتر موعودی بهمراه معاون اداری و مالی دکتر میرزایی راد، رئیس دانشکده سلامت دهان و دندان و پایگاه سلامت دانش آموزی دکتر حاجی آقا تبار و معاون آموزش تخصصی دانشکده خانم دکتر مطلب نژاد ضمن بازدید از سفره های 7 سین بخشها پیشاپیش این عید باستانی را به همکاران و اساتید و دانشجویان تبریک گفتند. هیات بازدید کننده به اتفاق آراء واحد کتابخانه را بعنوان طرح برتر سفره 7 سین 96 برگزیدند و طی لوحی از تمامی بخشهای شرکت کننده تشکر کردند.
چهار شنبه 25 اسفند 1395 ساعت 10:43
  خدمات درمانی ارائه شده به بیماران در سال 95
به گزارش روابط عمومی، دکتر احسان موعودی ریاست دانشکده دندانپزشکی، به عملکرد یکساله بخش های درمانی جهت طرح سلامت بیماران اشاره کرد و از آمار خدمات دندانپزشکی ارائه شده به بیماران توسط کادر درمانی با نظارت بر کیفیت درمان، تعرفه دریافتی و کیفیت مواد مصرفی خبر داد.
چهار شنبه 25 اسفند 1395 ساعت 9:57
  برگزاری جشنواره نوروزی در دانشکده دندانپزشکی
به مناسبت فرارسین بهار و در آستانه سال نو ،جشنواره نوروز و مسابقه هفت سین در دانشکده دنداتپزشکی بابل برگزار گردید.
سه شنبه 24 اسفند 1395 ساعت 13:36
  مراسم غباروبی مزار شهدا به مناسبت فرا رسیدن 22اسفند روز بزرگداشت شهدا
مراسم غباروبی مزار شهدا به مناسبت فرا رسیدن 22اسفند روز بزرگداشت شهدا با حضور دکتر سید مظفر ربیعی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل،حجت الاسلام دکتر نیک زاد مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه
  طرح آماده باش نوروزی در دانشگاه علوم پزشکی بابل
به نقل از دکتر رضازاده معاون غذا ودارو دانشگاه : همه ساله برنامه طرح آماده باش نوروزی در ارائه خدمات دارویی از اوایل اسفند ماه لغایت نیمه فروردین ماه برگزار می گردد
  آمار مراجعین بهمن ماه سال 95
شنبه 14 اسفند 1395 ساعت 11:13
  دکتر صمدی، مشاور وزیر و رئیس مرکز سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت در مراسم افتتاح پایگاه سلامت دهان
  افتتاحیه پایگاه سلامت دهان دانش آموزی شهرستان بابل
  افتتاحیه پایگاه سلامت دهان دانش آموزی شهرستان بابل
مراسم افتتاحیه پایگاه سلامت دهان دانش آموزی شهرستان بابل دوشنبه ۱۸بهمن ساعت ۱۰.۳۰ باحضوردکترصمدزاده مشاوروزیر ودکتر اشرفیان معاون بهداشتی بابل در دانشکده دندانپزشکی بابل برگزار گردید.
  برگزاری کلاسهای ضمن خدمت کارکنان
کلاسهای ضمن خدمت کارکنان دانشکده دندانپزشکی بابل از تاریخ 95/10/25 با موضوعات مختلف از جمله یایه CPR ،کنترل عفونت،بیماریهای شایع،مدیریت پرستاری، اورژانس های دندانپزشکی،ارگونومیک ، هندواشینگ و تغذیه در کلاس شماره 2 ساختمان آموزش دانشکده دندانپزشکی برگزار گردیده و تا روز چهارشنبه 13 بهمن ماه خاتمه می یابد.
  آمار مراجعین دی ماه سال 95
آمار مراجعین دی ماه سال 95 واحدهای مختلف دانشکده دندانپزشکی بابل
  روزشمار ستاددهه فجردانشگاه علوم پزشکی بابل
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل، روزشمار ستاددهه فجردانشگاه به شرح زیر اعلام شد:
دو شنبه 11 بهمن 1395 ساعت 9:21
  نصب میز هوشمند خورشیدی در دانشگاه علوم پزشکی بابل برای اولین بار در کشور
دکتر یمین فیروز مدیر فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه علوم پزشکی بابل، از نصب و راه اندازی میز هوشمند خورشیدی در آن دانشگاه خبر داد.
دو شنبه 11 بهمن 1395 ساعت 8:51
  قابل توجه پذیرفته شدگان دومین دوره رشته های نیمه متمرکز (تکنسین دهان و دندان)
جهت اطلاع از مدارک مورد نیاز ثبت نام به ادامه مطلب مراجعه فرمایید.
  قابل توجه دانشجویان محترم- تمدید مهلت انتخاب واحد
با توجه به درخواست های مکرر از دانشکده های تابعه و دانشجویان در خصوص تمدید مهلت انتخاب واحد درنیمسال دوم سال تحصیلی 95-96 ، مقرر شد استثنا سامانه انتخاب واحد در روزهای دوشنبه و سه شنبه مورخ 11 و 12 بهمن 1395 جهت انتخاب واحد قابل دسترسی شود.ضمنا تاکید می گردد این تاریخ به هیچ عنوان قابل تمدید و تغییر نخواهد بود.
  آمار مراجعین آذر ماه سال 95
آمار مراجعین آذر ماه سال 95 دانشکده دندانپزشکی بابل
يك شنبه 19 دي 1395 ساعت 8:14
  پیام تشکر دکتر سید مظفر ربیعی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل از نمایندگان مجلس:
نمایندگان محترم مجلس شواری اسلامی خصوصاً نمایندگان محترم شهرستان بابل که با درایت و حسن نظر به بخش سلامت و استمرار طرح تحول نظام سلامت در مجلس شورای اسلامی
شنبه 18 دي 1395 ساعت 8:47