توصیه های طلایی دندانپزشکی در ایام نوروز چهار شنبه 25 اسفند 1395 ساعت 8:54

توصیه های طلایی دندانپزشکی در ایام نوروز

با توجه به فرا رسیدن تعطیلات نوروز مراقبت از دندان ها را جدی بگیرید و با دندانهایتان مهربان باشید.

یکی از سنت های عید نوروز دید و بازدید است که این کار از سنت های بسیار ارزشمند فرهنگی اسلامی ماست. به طبع در این بازدیدها که با شیرینی و میوه پذیرایی می گردد، دانستن چند نکته جهت جلوگیری از آسیب های دهان و دندان ضروری می باشد.

از خوردن شیرینی های چسبنده مثل سوهان و گز به شدت دوری کنید. توصیه می گردد خوردن میوه های آبدار مثل خیار، پرتقال و سیب بعد از مصرف شیرینی بوده که خاصیت تمیز کنندگی داشته باشند. حتی در صورت عدم مصرف میوه از آب معمولی بعد از خوردن شیرینی میل نمایند.

استفاده از نخ دندان و مسواک بهتر است بعد از هر وعده غذایی باشد و در صورت فراموشی در اولین فرصت ممکن انجام گردد قبل از خواب شب که دهان به مدت طولانی بسته است. زیرا اکثر پوسیدگی دندان از میان دندان ها اتفاق می افتد. توجه شود در این ایام بدلیل شب زنده داری های طولانی دقت شود مسواک زدن به تعویق نیافتد.

dandan2.jpg

در ایام نوروز مادران به دندانهای کودکان توجه کافی داشته باشند چرا که اطفال در اصلاح نحوه تغذیه و مصرف شیرینی و شکلات و حفظ دندانهای شیری، نیازمند مراقبت ویژه هستند. لازم است در سفر حتما لوازم بهداشتی کودک را همراه داشته باشند.

بی توجهی افراد و شکستن آجیل، فندق و پسته با دندان که باعث شکستگی آن و در بعضی موارد خوردن تخمه روی یک دندان خاص که باعث می شود شکل و فرم دندان تغییر کند. همچنین دلیل دیگر درد دندان را به بیماریهای لثه مربوط دانست و افزود: تحلیل لثه و در معرض قرار گرفتن ریشه در برابر غذا، گرما و سرما از دیگر عوامل شایع محسوب می باشد که توصیه می شود با استفاده از دهانشویه مشکل را به حداقل رساند.

با آرزوی سالی پر برکت و شاد،  با رعایت چند نکته ساده می توان بیشترین لذت را از تعطیلات در کنار خانواده به همراه داشت.

dandan3.jpg

ششمین سال غربالگری رایگان سرطان دهان دانشکده دندانپزشکی بابل
بخش اول گزارش تصویری ششمین سال غربالگری رایگان سرطان دهان دانشکده دندانپزشکی بابل
شنبه 2 ارديبهشت 1396 ساعت 13:44
  دکتر مطلب نژاد ششمین سال غربالگری رایگان سرطان دهان را خدمتی شایسته از دانشکده دندانپزشکی بابل دانست
دکتر مینا مطلب نژاد سرپرست تخصصی بخش دهان، فک و صورت دانشکده دندانپزشکی بابل در مصاحبه با روابط عمومی دانشکده اذعان داشت یکی از خدمات بسیار مهم در حوزه سلامت عمومی جامعه، سلامت دهان و دندان است.
شنبه 2 ارديبهشت 1396 ساعت 13:24
  ششمین سال غربالگری رایگان سرطان دهان و دندان
دانشـکـده دنـدانـپـزشکی بابـل برگزار می کند: ششمین سال برگزاری طرح غربالگری رایگان دهان و دندان به مناسبت هفته سرطان دهان در میادین شهر های بابل،امیرکلا، بابلسر
سه شنبه 29 فروردين 1396 ساعت 12:19
  غربالگری رایگان دهان و دندان
دانشکده دندانپزشکی بابل طرح معاینه رایگان دهان را به مناسبت هفته سرطان دهان نسبت به سال های گذشته قوی تر برگزار خواهد کرد:
سه شنبه 29 فروردين 1396 ساعت 9:26
  روز جهانی کتاب کودک در دانشکده دندانپزشکی
به مناسبت روز جهانی کتاب کودک بخش اطفال دانشکده به مراجعین این بخش کتاب کودکان در زمینه دندانپزشکی و مسواک هدیه داد.
يك شنبه 27 فروردين 1396 ساعت 10:29
  توزیع کتاب کودک همراه با اهدای مسواک برای تشویق کودکان
دانشکده دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی بابل به مراجعین بخش اطفال بسته فرهنگی آموزشی هدیه داد
يك شنبه 27 فروردين 1396 ساعت 10:22
  23فروردین روز دندانپزشک
فروردین ماه، روز دندانپزشک بر جامعه دندانپزشکی گرامی باد
دو شنبه 21 فروردين 1396 ساعت 14:32
  پیام تبریک مدیر اداری دانشکده دندانپزشکی بابل جناب آقای هادی عباسیان
هادی عباسیان امیری مدیر بخش اداری دانشکده دندانپزشکی بابل در پیامی 23 فروردین ماه روز دندانپزشك را به جامعه دندانپزشکی کشور به ویژه اساتید، اعضای هیات علمی، دانشجویان و کارکنان خدوم دانشکده دندانپزشکی بابل تبریک گفت.
دو شنبه 21 فروردين 1396 ساعت 14:17
  پیام تبریک روز دندانپزشک توسط دکتر موعودی ریاست دانشکده دندانپزشکی بابل
به گزارش روابط عمومی دانشکده دندانپزشکی بابل دکتر احسان موعودی، ریاست محترم دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی بابل با ارسال متنی روز دندانپزشک را به فعالان عرصه علم دندانپزشکی، تبریک و تهنیت گفت
دو شنبه 21 فروردين 1396 ساعت 14:5
  قابل توجه متقاضیان مهمانی و انتقالی در سال 96
جهت اطلاع از زمانبندی مربوطه به ادامه مطلب مراجعه فرمایید
سه شنبه 8 فروردين 1396 ساعت 10:52
  یا مقلب القلوب و الابصار یا مدبرالیل و النهار یا محول الحول و الاحوال حول حالنا الی احسن الحال
شنبه 5 فروردين 1396 ساعت 8:30
  مسابقه هفت سین واحدهای دانشکده دنداتپزشکی
در آستانه فرارسیدن بهار طبیعت، بهار دلها نیز در دانشکده دندانپزشکی بابل با برگزاری مسابقه سفره 7 سین که از سوی روابط عمومی دانشکده برگزار شده بود از راه رسید. ریاست محترم دانشکده دکتر موعودی بهمراه معاون اداری و مالی دکتر میرزایی راد، رئیس دانشکده سلامت دهان و دندان و پایگاه سلامت دانش آموزی دکتر حاجی آقا تبار و معاون آموزش تخصصی دانشکده خانم دکتر مطلب نژاد ضمن بازدید از سفره های 7 سین بخشها پیشاپیش این عید باستانی را به همکاران و اساتید و دانشجویان تبریک گفتند. هیات بازدید کننده به اتفاق آراء واحد کتابخانه را بعنوان طرح برتر سفره 7 سین 96 برگزیدند و طی لوحی از تمامی بخشهای شرکت کننده تشکر کردند.
چهار شنبه 25 اسفند 1395 ساعت 10:43
  خدمات درمانی ارائه شده به بیماران در سال 95
به گزارش روابط عمومی، دکتر احسان موعودی ریاست دانشکده دندانپزشکی، به عملکرد یکساله بخش های درمانی جهت طرح سلامت بیماران اشاره کرد و از آمار خدمات دندانپزشکی ارائه شده به بیماران توسط کادر درمانی با نظارت بر کیفیت درمان، تعرفه دریافتی و کیفیت مواد مصرفی خبر داد.
چهار شنبه 25 اسفند 1395 ساعت 9:57
  برگزاری جشنواره نوروزی در دانشکده دندانپزشکی
به مناسبت فرارسین بهار و در آستانه سال نو ،جشنواره نوروز و مسابقه هفت سین در دانشکده دنداتپزشکی بابل برگزار گردید.
سه شنبه 24 اسفند 1395 ساعت 13:36
  مراسم غباروبی مزار شهدا به مناسبت فرا رسیدن 22اسفند روز بزرگداشت شهدا
مراسم غباروبی مزار شهدا به مناسبت فرا رسیدن 22اسفند روز بزرگداشت شهدا با حضور دکتر سید مظفر ربیعی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل،حجت الاسلام دکتر نیک زاد مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه
  طرح آماده باش نوروزی در دانشگاه علوم پزشکی بابل