همایش پاسداشت سلامت در دانشگاه علوم پزشکی بابل شنبه 11 دي 1395 ساعت 8:6

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل ،همایش پاسداشت سلامت که هم زمان با هفتمین سال تأسیس بنیاد نیکوکاری سلامت با حضور دکتر ایازی معاون اجتماعی وزارت بهداشت ،دکتر خالق نژاد دبیر گسترش دانشگاه های علوم پزشکی ، دکتر سید مظفر ربیعی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل ،دکتر نجفی نماینده مردم بابل در مجلس شورای اسلامی ،مهندس عباسپور معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان بابل و جمعی از خیرین سلامت و مدیران دانشگاهی در سالن امام علی (ع)دانشگاه برگزار شد .

در این مراسم دکتر سید مظفر ربیعی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل به مهمانان و حاضران در مراسم ضمن خوشامد گویی به اهمیت حضور خیرین در بحث سلامت سخنانی را ایراد نمودند .

و همچنین دکتر شافی مدیر عامل بنیاد نیکوکاری سلامت بابل درباره برگزاری همایش وچگونگی تاسیس بنیاد سخنانی را عنوان نمودند .

تغییر زمان برگزاری آزمون علوم پایه پزشکی ، دندان پزشکی و پیش کارورزی
باطلاع داو طلبان عزیز شرکت کننده در آزمون علوم پایه پزشکی ، دندان پزشکی و پیش کارورزی می رساند برگزاری آزمون های فوق الذکر در اسفند ماه سالجاری از تاریخ 5/12/95 به تاریخ 19/12/95 تغییر نموده است .
  دکتر صمدی، مشاور وزیر و رئیس مرکز سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت در مراسم افتتاح پایگاه سلامت دهان
  افتتاحیه پایگاه سلامت دهان دانش آموزی شهرستان بابل
  افتتاحیه پایگاه سلامت دهان دانش آموزی شهرستان بابل
مراسم افتتاحیه پایگاه سلامت دهان دانش آموزی شهرستان بابل دوشنبه ۱۸بهمن ساعت ۱۰.۳۰ باحضوردکترصمدزاده مشاوروزیر ودکتر اشرفیان معاون بهداشتی بابل در دانشکده دندانپزشکی بابل برگزار گردید.
  برگزاری کلاسهای ضمن خدمت کارکنان
کلاسهای ضمن خدمت کارکنان دانشکده دندانپزشکی بابل از تاریخ 95/10/25 با موضوعات مختلف از جمله یایه CPR ،کنترل عفونت،بیماریهای شایع،مدیریت پرستاری، اورژانس های دندانپزشکی،ارگونومیک ، هندواشینگ و تغذیه در کلاس شماره 2 ساختمان آموزش دانشکده دندانپزشکی برگزار گردیده و تا روز چهارشنبه 13 بهمن ماه خاتمه می یابد.
  آمار مراجعین دی ماه سال 95
آمار مراجعین دی ماه سال 95 واحدهای مختلف دانشکده دندانپزشکی بابل
  روزشمار ستاددهه فجردانشگاه علوم پزشکی بابل
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل، روزشمار ستاددهه فجردانشگاه به شرح زیر اعلام شد:
دو شنبه 11 بهمن 1395 ساعت 9:21
  دهه فجر مبارک
دو شنبه 11 بهمن 1395 ساعت 8:59
  نصب میز هوشمند خورشیدی در دانشگاه علوم پزشکی بابل برای اولین بار در کشور
دکتر یمین فیروز مدیر فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه علوم پزشکی بابل، از نصب و راه اندازی میز هوشمند خورشیدی در آن دانشگاه خبر داد.
دو شنبه 11 بهمن 1395 ساعت 8:51
  قابل توجه پذیرفته شدگان دومین دوره رشته های نیمه متمرکز (تکنسین دهان و دندان)
جهت اطلاع از مدارک مورد نیاز ثبت نام به ادامه مطلب مراجعه فرمایید.
  قابل توجه دانشجویان محترم- تمدید مهلت انتخاب واحد
با توجه به درخواست های مکرر از دانشکده های تابعه و دانشجویان در خصوص تمدید مهلت انتخاب واحد درنیمسال دوم سال تحصیلی 95-96 ، مقرر شد استثنا سامانه انتخاب واحد در روزهای دوشنبه و سه شنبه مورخ 11 و 12 بهمن 1395 جهت انتخاب واحد قابل دسترسی شود.ضمنا تاکید می گردد این تاریخ به هیچ عنوان قابل تمدید و تغییر نخواهد بود.
  شهادت آتش نشانان غیور را تسلیت عرض می نماییم
  برگزاری بزرگداشت خیرین خوزه دندانپزشکی
به گزارش روابط عمومی دانشکده دندانپزشکی بابل صبح امروزر چهارشنبه 29 ام دی ماه همایش بزرگداشت خیرین حوزه دندانپزشکی با حضور ریاست دانشگاه علوم پزشکی ودانشکده دندانپزشکی بابل و خیرین حامی دانشکده دندانپزشکی در سالن همایش دانشکده برگزار گردید.
چهار شنبه 29 دي 1395 ساعت 13:34
  رحلت عالم جلیل القدر آیت الله هاشمی رفسنجانی
انالله واناالیه راجعون با نهایت تاسف و تالم رحلت جانگداز عالم مجاهد، یار و یاور امام راحل و مقام معظم رهبری فقید سعید عالم جلیل‌القدر آیت‌الله اکبر هاشمی رفسنجانی
دو شنبه 20 دي 1395 ساعت 8:55